Je bent hier: Home > Wonen & milieu > Wonen > Huurmap

Huurmap

Huurmap kaft

De huurmap is een stevige map met binnenin twaalf tabbladen. Elk tabblad heeft te maken met zaken die belangrijk zijn wanneer je een huis/appartement huurt of verhuurt.

Op de tabbladen staan Let op!-kadertjes. Hierin staan nuttige tips en bekangrijke aandachtspunten.

Ben je huurder? Steek dan alle facturen, contracten en briefwisseling op de juiste plaats in de map en vul de verschillende tabbladen in. Zo kan je op elk moment gemakkelijk de nodige informatie terugvinden en blijf je een overzicht behouden.

Ben je verhuurder? Overloop de map dan even samen met jouw huurder. Zo ben je zeker dat je alle nodige informatie hebt gegeven en kan je ook nog verdere afspraken maken.

Verder zit de map ook boordevol interessante adressen en is er plaats om extra formulieren/documenten/briefwisseling te bewaren.

De huurmap is er gekomen dankzij een intense samenwerking tussen het provinciebestuur en de sociale en de private huursector. Een huurmap kost 3,00 EUR voor particulieren en 2.00 EUR voor sociale woonorganisaties.

Wil je nog meer weten? Wil je huurmappen bestellen? Stuur dan een bericht naar Ingrid De Meester. Vergeet niet te vermelden of je een bestelling plaatst als particulier of voor een organisatie.

Contact

dienst Maatschappelijke Participatie
PAC Het Zuid
Woodrow Wilsonplein 2
9000 Gent

Ingrid De Meester- ingrid.de.meester@oost-vlaanderen.be
tel.09 267 75 30