PRUP's in opstart

Hieronder vind je een overzicht van de dossiers waarvoor een beslissing is genomen een PRUP op te maken, waarvan sommige zich in studiefase bevinden en anderen al een plenaire vergadering hebben gehad.

Eens de procedure vordert, zal je de dossiers (en bijbehorende dossierstukken) terugvinden bij het luik RUP’s in procedure: openbaar onderzoek of het luik Overzicht goedgekeurde provinciale RUP’s.

In onderstaand overzicht wordt ook aangegeven of er al een goedgekeurd plan-mer bestaat of dat de screening heeft uitgewezen dat er geen plan-mer nodig is.

De plan-mer's, screeningsnota's en beslissingen kunnen geraadpleegd worden op de website van mer vlaanderen (zie link onderaan - zie databank van mervlaanderen per gemeente).

Overzicht (pas) opgestarte PRUP's

Beveren, Stekene, Sint-Gillis-Waas, Kruibeke, Sint-Niklaas, Temse en Waasmunster 'Windlandschap Waaslandhaven, N49 en E17 omgeving Sint-Niklaas/Beveren'
Assenede - Zelzate PRUP BEK Assenede - Zelzate
Beveren -Waas PRUP Afbakening kleinstedelijk gebied Beveren
Dendermonde PRUP Stedelijk project Oude Briel te Baasrode
Evergem PRUP schrapping bedrijventerrein Westbeke - bestemming lokaal bedrijventerrein Bentexsite in Sleidinge
Geraardsbergen PRUP Afbakening kleinstedelijk gebied Geraardsbergen
Meetjesland PRUP ’Landschappelijke rustzone van het Meetjesland’
Sint-Gillis-Waas PRUP BEK Kluizenmolen
Sint-Niklaas -Beveren PRUP Westakkers
Wetteren PRUP afbakening kleinstedelijk gebied Wetteren
Zulte PRUP BEK Zulte- Kruishoutem

Afbakening kleinstedelijk gebied Wetteren

Het afbakeningsproces kleinstedelijk gebied Wetteren is lopende. Omtrent de uitbreiding van het bedrijventerrein Vantegem werd een infomoment gehouden op 15 oktober 2014.