Groene stroom

De derde groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen was een succes. Meer dan 40.000 gezinnen schreven zich vrijblijvend in voor de actie. Uiteindelijk beslisten 34% van de deelnemers of 13.667 gezinnen om op het aanbod van de winnende energieleveranciers in te gaan. Zij hebben alvast een goedkopere energiefactuur het komende jaar. Net als vorig jaar hebben particulieren als kleine zelfstandigen zich hiervoor kunnen inschrijven. Hiervoor telde de Provincie 1.277 deelnemers, waarvan er 483 het aanbod accepteerden en veranderen van energieleverancier.

Je kan niet meer inschrijven. De groepsaankoop liep tot en met 4 december 2013.

Laat via onderstaande knop gegevens na om op de hoogte te blijven van een volgende groepsaankoop.

Surf naar www.samengaanwegroener.be en ontdek of er momenteel een groepsaankoop in een andere provincie loopt, waarbij je kan aansluiten.
Ben je overgestapt en heb je nog vragen? Neem dan contact op via het gratis nummer 0800 76 101 (werkdagen van 9 tot 17 uur, maandag tot 20 u) of mail naar groenestroom@oost-vlaanderen.beĀ 

Contact

tel.0800 76 101 (werkdagen van 9 tot 17 uur - gratis)
groenestroom@oost-vlaanderen.be

Veel gestelde vragen

Een groepsaankoop doorloopt verschillende fasen. Raadpleeg hier alle stappen en belangrijke factoren.

Resultaten van de groepsaankoop

Een succes! 41 700 particulieren schreven zich in, 34% ging in op het aanbod.

Winnaars Tell-a-Friend

De winnaars van de Tell-a-Friend actie vind je hier terug.

Samen met gemeenten

In de meeste Oost-Vlaamse gemeenten kon je terecht aan het loket als je niet over internet beschikt of meer hulp kan gebruiken bij je overstap.

In de pers

De groepsaankoop 100% groene energie en aardgas wordt regelmatig in de pers gebracht. Een selectie vind je hieronder terug.