Oost-Vlaanderen boven!

Oost-Vlaanderen wil zich alvast profileren als wieler- en fietsprovincie. Je leest hier meer over via onderstaande link. 

Ook willen we verenigingen en/of scholen stimuleren om zich als 'Oost-Vlaams' te uiten wanneer zij een externe activiteit ondernemen. Dat kan sinds kort met de gratis Oost-Vlaamse sjaaltjes. Lees meer hierover via 'Toon je Oost-Vlaming'.

Wieleroutfit Oost-Vlaanderen

Wielerliefhebber en trots op Oost-Vlaanderen als dé wielerprovincie? Word dan 'Oost-Flandrien' en dos je uit in Oost-Vlaams wielertenue als je gaat fietsen.

Toon je Oost-Vlaming!

Het provinciebestuur deelt gratis multifunctionele sjaaltjes uit aan verenigingen en/of scholen die zich willen identificeren met de provincie wanneer zij een externe activiteit ondernemen. Hier vind je de voorwaarden en een aanvraagformulier.

Brochure 'Beleef Oost-Vlaanderen' in meerdere talen

Dat Oost-Vlaanderen een regio is met heel wat troeven, dat weten de inwoners al lang. Maar ook (buitenlandse) bezoekers mogen dit weten. Daarom ontwikkelde het provinciebestuur de brochure 'Beleef Oost-Vlaanderen'. Sinds kort bestaat die ook in het Spaans en Chinees (naast Nederlands, Duits, Frans en Engels). Bekijk ze hier!