Elektronische nieuwsbrieven

Het provinciebestuur geeft een aantal elektronische nieuwsbrieven uit. Sommige daarvan zijn voor het grote publiek, andere zijn voor meer gespecialiseerde doelgroepen. Wil je op de hoogte blijven van het provinciale beleid? Schrijf je dan zeker in op één of verschillende van onze elektronische nieuwsbrieven.

Indien je het moeilijk vindt in ons aanbod een keuze te maken en je over alle beslissingen en activiteiten geïnformeerd wil worden, schrijf je dan in voor de algemene nieuwsbrief. Daarin brengen we je maandelijks het meest recente nieuws uit de Provincie over de diverse sectoren heen. In de nieuwsbrief vind je ook een activiteitenkalender en een vooruitblik op de komende provincieraadszitting.

Jouw gegevens worden enkel gebruikt voor het verzenden van deze elektronische nieuwsbrief. Overeenkomstig de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer heb je het recht de gegevens die op jou betrekking hebben te raadplegen of te verbeteren. Je kan je daarvoor wenden tot de dienst Communicatie (zie onderaan).

Lees onze recentste algemene nieuwsbrieven 'Oost-Vlaanderen digitaal':

Inschrijven Nieuwsbrief
Wens je op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf je dan hieronder in en ontvang onze nieuwsbrief boordevol handige tips en weetjes.
Nieuwsbrief:
E-mailadres:*
Firmanaam:
Voornaam:
Naam:
Gemeente:*

Contact

dienst Communicatie
Provinciehuis
Gouvernementstraat 1
9000 Gent
09 267 82 15
info@oost-vlaanderen.be