Plattelandsbeleid

Subsidies voor het platteland: Plattelandsprojecten 2018

Top

Ook in 2018 gaat het Provinciaal Managementcomité in Oost-Vlaanderen op zoek naar nieuwe ideeën voor plattelandsprojecten. Het PMC lanceert daarvoor een nieuwe oproep voor projecten, die passen binnen het Uitvoeringsplan voor het Oost-Vlaamse platteland. Alle voorwaarden en documenten vind je op de website van het Plattelandsloket (zie de link onderaan deze pagina).

Wens je op de hoogte te blijven van nieuwe PDPO-oproepen? Schrijf je dan in op de onderstaande link, op de nieuwsbrief Europa (zie onderaan) of bekijk regelmatig deze webpagina.

Organisatie: *
Functie:
E-mail: *
Telefoon:
Naam: *
Voornaam: *
 

Subsidies voor het platteland: het bovenliggende kader

Top

Het Uitvoeringsplan voor het Oost-Vlaamse Platteland bevat het beleidskader voor de Provincie Oost-Vlaanderen inzake het derde Vlaamse Programma voor Plattelandsontwikkeling (PDPO III) 2014 -2020. Deze situatieschets bestaat uit de thema's: Ondernemen, Armoede en Welzijn, Erfgoed en toerisme, Klimaatneutraal Oost-Vlaanderen en Open ruimte. Onder deze thema's werden, aan de hand van de inhoudelijke prioriteiten, concrete acties bepaald waarbinnen projecten kunnen ingediend worden onder de verschillende maatregelen voor plattelandsontwikkeling.

Contact

Dienst Landbouw en Platteland
tel.09 267 86 71
platteland@oost-vlaanderen.be

LEADER

Alle informatie over de Lokale Ontwikkelingsstrategieën.

Beleidskader Platteland

De Europese Unie wil garanties bieden voor het behoud van het platteland en maatregelen nemen om het concurrentievermogen van de Europese landbouw te verbeteren. Ook Vlaanderen werkt actief een plattelandsbeleid uit.

Provinciale plattelandsprojecten 2018

Oproep voor projecten Omgevingskwaliteit en Platteland Plus 2018.

Voor promotoren

Hier kan je de communicatierichtlijnen en de documenten voor de declaratie van kosten terugvinden.