Beleef Halloween in de domeinen

halloween in de domeinen

Griezelen in Oost-Vlaanderen

Halloween in De Gavers

Top

Ben je klaar om een avondje te bibberen, beven, schrikken en griezelen? Dan moet je er op zaterdag 28 oktober zeker bij zijn! In de Gavers is er een halloweentocht met vuurshows, griezels, spektakel, dansacts, sfeervolle decors en lekkers.

Je kan de wandeling starten tussen 17.30 en 20 uur. Je kiest zelf wanneer het best voor je past.

Tickets en info via de link onderaan. 

Halloween in Puyenbroeck

Top


Op zondag 29 oktober viert Puyenbroeck Halloween. Wil je er bij zijn? Vanaf 17 uur kan je genieten van een de griezelige halloweensfeer. De kids kunnen zich uitleven op een halloween-crossfietsparcours, met een loodjesgeweer griezels op afstand houden, een spooktrein nemen die misschien nooit meer terug keert, genieten van de halloweenshows, hun weg zoeken in het spookhuis, een vreselijke wonde oplopen in ons hospitaal en nog veel meer...

Vanaf 17.30u kan je op Halloween tocht (ca 2,5km) door het domein waar zelden een mens komt maar waar heel wat 'leven' blijkt te huizen. Starten kan tot 20.30 uur. Wil je de grootste drukte mijden dan start je beter tussen 19.30 en 20.30 uur!
Om veiligheidsredenen zijn fakkels en honden niet toegelaten.

’s Avonds brengt livemuziek van Irfan (18.30u) en Prima Nocta (20.30u) je in de juiste sfeer.

Tickets en praktische info via de link onderaan.

Huivernacht in Het leen

Top

Hou je niet van een bloederige halloweentocht met veel gekrijs en geknal, maar heb je toch zin in mysterie? Kom dan naar de huivernacht in het provinciaal domein Het Leen! Op zondag 29 oktober kan je op een bijzondere manier kennis maken met het nachtelijke bos. Tussen 18.15 en 22.30 uur maak je er een spannend programma mee.

Luister naar mysterieus muziek, doe mee aan de nachtdierenquiz of geniet van een feeëriek lichtspel tussen de bomen. Zin in lekkers, proef dan een ‘hapje met pootjes’! Maak kennis met harige boswezentjes. Bewonder de sterren en maak zelf een tocht door het donker. Deelnemen is gratis, maar kan enkel na inschrijving.

Schrijf je in via de link hieronder.